Varao na testu za vozački – završio u bolnici

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 11:03

Varao na testu za vozački – završio u bolnici

Policija, koju je pozvao ispitivač, po dolasku je otkrila tehnologiju kojom je kandidat varao na ispitu, a zatim ga je odvezla u bolnicu.

Kandidat za vozača koji je varao na testu koristeći bežične slušalice, završio je u bolnici, gde je lekar morao da interveniše kako bi uklonio uređaj iz njegovog ušnog kanala, saopštila je u petak italijanska policija.

Tokom testiranja održanog u severnoj provinciji Komo kod Milana, ispitivača je zaintrigiralo sumnjivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponašanje kandidata. Muškarac, star 25 godina, bio je nervozan, rukama je podešavao jaknu, a vrlo brzo se saznalo da je opremljen slušalicama i kamerom spojenom na mobilni telefon, sakrivenim u jakni, piše Revijahak.

Uređaj mu je omogućio da bude u kontaktu sa saučesnikom koji je, koristeći kameru i prenos uživo, mogao da vidi obrazac za pitanja i da mu da tačne odgovore.

Naime, mladić je toliko duboko gurnuo slušalice u uši da nije mogao da ih izvadi.

Oduzeta mu je oprema i preti mu kazna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varao na testu za vozački pa završio u bolnici

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Mar.2024

Kandidat za vozača koji je varao na testu koristeći bežične slušalice, završio je u bolnici, gdje je ljekar morao da interveniše kako bi uklonio uređaj iz njegovog ušnog kanala, saopštila je u petak italijanska policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.