VW ima novi logo VIDEO

Izvor: B92, 10.Sep.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VW ima novi logo VIDEO

Volkswagen je iskoristio Sajam automobila u Frankfurtu i premijeru električnog modela ID.3 da promoviše novi logo te kompanije.

Novi amblem nemačkog proizvođača predstavlja pojednostavljenu verziju prepoznatljive VW značke, sa prizvukom retro stila. Dok se na prethodnih nekoliko verzija insistiralo na 3D efektu i svetlijoj plavoj nijansi, novi logo je vizuelno dvodimenzionalan i postavljen na tamno plavu pozadinu.

Proizvođač iz Volfsburga promenio je logo u trenutku kada predstavlja prvi model koji je konstruisan isključivo kao vozilo na električni pogon i najavljuje "električnu ofanzivu" u narednih pet godina.
Pogledaj vesti o: Volkswagen

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U razmatranju i Volkswagen ID.3 R

Izvor: AutoBlog, 11.Sep.2019, 13:37

U Volkswagenu razmatrju mogućnost da kasnije ponude i sportsku R verziju električnog hatchbacka ID.3 koji premijeru ima na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu. Međutim, čak i da dobije zeleno svetlo Volkswagen ID.3 R se neće pojaviti tako brzo jer se pominje da bi to moglo da se desi tek...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.