VW POTVRDIO: Buzz LWB za američko tržište stiže 2025.

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 16:21

VW POTVRDIO: Buzz LWB za američko tržište stiže 2025.

Verzija električnog Microbusa sa dugim međuosovinskim rastojanjem i sedam sedišta je ona koja stiže u Ameriku.

Volkswagen je najavio datum premijere ID.Buzz-a 2025. a kao  uvertita  2. juna održat će se Međunarodni Volkswagenov dan  Van vozila Huntington Beachu u Kaliforniji i prikaže prototip ID.Buzz.Biće prilike da vlasnici klasičnih VW Van buseva pokažu svoja vozila, a događaj će se prenositi uživo na YouTube-u počevši od 2. juna u 11 sati po istočnom vrem
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
VW-ovo oživljavanje Microbusa, električni ID.Buzz kombi, već je u prodaji u Evropi, a sada konačno dobijamo neka ažuriranja o verziji za SAD i kada će stići na Američko tržište. Volkswagen je potvrdio da će verzija Buzza sa dugim međuosovinskim rastojanjem imati svoj debi u junu pre nego što će biti u prodaji u Americi za modelsku godinu 2024. Naši špijunski fotografi su takođe uočili prototip LWB kombija koji se testira u zimskim uslovima, dajući nam prvi pogled na ovu drugačiju konfiguraciju.

🔘 How to create a longer Buzz....

"VW Confirms Debut of 2025 ID .Buzz LWB U.S.-Spec Version on June 2"

Via @CARandDRIVERhttps://t.co/txX9gESM5f

— 𝙋𝙖𝙡𝙢𝙙𝙖𝙡𝙚𝙈𝙤𝙩𝙤𝙧𝙨 (@Palmdale_Motors) May 19, 2023

Razlika između Evropskog modela s kratkim međuosovinskim razmakom i Američkog modela s dugim međuosovinskim razmakom je najočitija ako pogledate dužinu zadnjih kliznih vrata. Inače, ova dva spolja izgledaju gotovo identično. Američka verzija će standardno dolaziti sa tri reda sedišta i trebalo bi da nudi sedišta za sedam putnika, dok evro verzija ima dva reda sedišta. Očekujemo neke druge razlike u unutrašnjosti, iako se nadamo da će zabavne opcije boja unutrašnjosti doći do našeg tržišta.

America's Long-Wheelbase VW ID. Buzz Will Debut On June 2nd. @Volkswagen has declared the date "VW Bus" day. #electricvehicles #industrynews Read: https://t.co/bXStKrB3cu pic.twitter.com/eRbY5CFZJx

— CarBuzz (@CarBuzzcom) May 19, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.