VRAĆAJU SE SRBI SA PRODUŽENOG VIKENDA: Dugačke kolone vozila na magistralnom putu Zlatibor - Čačak

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 16:13

VRAĆAJU SE SRBI SA PRODUŽENOG VIKENDA: Dugačke kolone vozila na magistralnom putu Zlatibor - Čačak

Velike gužve u saobraćaju na ovoj deonici ne bi trebalo da čude, ako se uzme u obzir da su planine na zapadu Srbije tokom praznike bile krcate i već danima unapred rezervisani svi smeštajni kapaciteti.

Tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Užice - Čačak evidentiran je pojačan intenzitet saobraćaja, a na pojedinim mestima formiraju se i dugačke kolone vozila.

- Sve što je lepo ima kraj, pa tako i ovaj produženi praznični vikend. Čekali smo poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutak i krenuli kući, ali ako je suditi po gužvi skoro svi su razmišljali kao i mi. Od Zlatibora do Užica putujemo duže od sat vremena. Skoro da ne ubacujemo u treću brzinu, samo prva - druga - kaže za RINU Jovan Nikolić iz Čačka.

Kao i obično, lider je bio Zlatibor gde se samo za vožnju Gold Gondolom čekalo u dugačkom redu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.