VOZITE PAŽLJIVO: Magla i poledica su mogući na određenim delovima puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 09:36

VOZITE PAŽLJIVO: Magla i poledica su mogući na određenim delovima puta

Izveštaj AMSS.

I danas niske temperature, ispod nultog podeljka, su razlog da vozači obrate pažnju na moguću poledicu na putu. Na smanjenu vidljivost, danas može uticati magla koja je prisutna na Kopaoniku i Crnom Vrhu, a ima je trenutno na području Loznice i Sremske Mitrovice. Vidljivost smanjuje i niska oblačnost preko prevoja, zato uvek vozite na bezbednom odstojanju od vozila ispred vašeg.

Saobraćaj je umerenog intenziteta i na auto-putevima i na glavnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putnim pravcima se odvija bez prekida, usporen je na onim deonicama gde se izvode radovi.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", radovi na rehabilitaciji desne konstrukcije vijadukta preko Ražanjskog potoka izvode se na delu auto-puta E75 Ražanj - Aleksinački rudnici u smeru ka Nišu.

Uspostavljen je zatvoren sistem naplate putarinu, u delju od Pojata do Kruševca, odnosno u funkciji su naplatne stanice Ćićevac, Kruševac zapad i Koševi. Naplatna stanica Pojate je stavljena van funkcije, odnosno kroz nju se samo prolazi.

Prema poslednjim podacima od Uprave granične policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.