VOZAČI, OPREZ: Snega i dalje ima na putevima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 10:52

VOZAČI, OPREZ: Snega i dalje ima na putevima!

Zimska oprema neophodna...

Na državnim putevima II prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Zaječara

Na pojedinim deonicama najopterećenijih putnih pravaca I prioriteta održavanja, ima snega do pet centimetara i kolovoz je vlažan, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije.

Prilazi zimskim turističkim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centrima su prohodni. Deonice na kojima ima snega su Divljaka - Ivanjica - Javor, kao i Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona. Na ostalim putnim pravcima I prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Valjeva.

Na državnim putevima II prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Zaječara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.