VOZAČI, DANAS OPREZNO: Promenljivo vreme i magla u klisurama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 11:58

VOZAČI, DANAS OPREZNO: Promenljivo vreme i magla u klisurama!

Izveštaj AMSS...
Vozače u Srbiji očekuje promenljivo stanje kolovoza zbog povremenih kratkotrajnih pljuskova popodne, i kao obično vikendom, pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka izletištima i planinama a dodatno je usporen na mestima gde se izvode radovi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Kamioni na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci čekaju osam sati, a na Horgošu sat i po, a na naplatnim stanicama i putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.
Vozači se upozoravaju na opasnost od odrona kroz stenske useke i klisure, a najviše ih ima dolonom Ibra, između Кraljeva i Raške, u ovčarsko kablarskoj klisuri i na đerdapskoj magistrali, saopštio je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Kamioni čekaju na prelazu Batrovci i do osam sati

Izvor: Danas, 16.Mar.2024

Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila se trenutno ne zadržavaju ni na jednom graničnom prelazu, dok teretna čekaju najduže do osam sati.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.