VIRALNA PARODIJA: Kec u direktnom okršaju sa Bentlijem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 19:53

VIRALNA PARODIJA: "Kec" u direktnom okršaju sa Bentlijem (VIDEO)

Jedan od najsmešnijih trenutaka u videu bila je scena kada "Kec" nije hteo da upali iz prvog pokušaja.

Na internetu je nedavno osvanula parodija na snimak u kojem devojka s ponosom prezentuje luksuzni Bentli. U ovom humorističkom obrtu, jedan momak je odlučio da postavi Zastavu, poznatiju kao "Keca", rame uz rame sa ovim luksuznim automobilom.

U video snimku, momak sa entuzijazmom prezentuje "Keca" kao da je u pitanju veoma luksuzan automobil, upoređujući njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << enterijer i eksterijer sa Bentley-jem. On se naročito osvrnuo na razlike u dizajnu znaka brenda, felnama, ali i opštem izgledu oba automobila.

Jedan od najsmešnijih trenutaka u videu bila je scena kada "Kec" nije hteo da upali iz prvog pokušaja, što je dodatno podvuklo kontrast između njega i luksuznog Bentlija.

A post shared by Zastava 101 Skala 55 (@zabava.ovde)

Zastava, poznatija kao "Kec", smatra se jednim od najpristupačnijih i najjednostavnijih automobila na našim prostorima. Video parodija je brzo postala hit, podsećajući nas na čari ovog simpatičnog automobila i na duhovit način stavljaći ga u kontekst sa jednim od najprestižnijih brendova na svetu.

Ova parodija je dokaz da se uz malo kreativnosti i humorističkog duha može napraviti viralan sadržaj, čak i kada su u pitanju automobili sa dva potpuno različita kraja spektra auto-industrije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.