(VIDEO) ZA ONE SA STILOM: Imate PROBNU VOZAČKU dozvolu, a želite automobil za kojim će se svi OKRETATI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 15:36

(VIDEO) ZA ONE SA STILOM: Imate PROBNU VOZAČKU dozvolu, a želite automobil za kojim će se svi OKRETATI?

Ovo je za vas.

Skoro ste položili vožnju, ali niste baš najradosniji zbog određenog broja ograničenja koje imate sa vašom probnom vozačkom dozvolom. Mi imamo rešenje kako da vam to ne padne toliko teško sa novijim BMW-ovim modelom.

Nemački automobil iz 2015. godine koji pokreće trocilindrični turbo benzin agregat, proizvod fabrike BMW. Radi se o motoru zapremine 1.5 litra uz zadnji pogon i ručni menjač sa 6 brzina. U pitanju je mali porodični automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa maksimalnom brzinom od 195km/h, ubrzanjem od 0-100 za 10.9s i prosečnom potrošnjom od oko 5.0 litara na 100 pređenih kilometara.

Ovaj automobil ima 109KS, što je gornja granica za vozače sa probnom dozvolom. BMW 116i je hečbek, koji može imati troje ili petoro vrata. Dugačak je 4329 mm, širok 1765 mm i visok je 1421 mm. Takođe ima veliki prtljažni prostor, koji može biti 360 - 1200 l, dok mu rezervoar podržava 52 l goriva.

Veoma je bezbedan i pouzdan, tako da ne morate da se brinete da će vas ostaviti na cedilu. Mada naravno, potrebno je da ga redovno održavate, kao i svaki drugi automobil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.