(VIDEO) TRENUTAK OD KOGA STAJE SRCE: Evo kako je spaseno štene zaglavljeno u cevi

Izvor: Kurir, 15.Mar.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TRENUTAK OD KOGA STAJE SRCE: Evo kako je spaseno štene zaglavljeno u cevi

Pas, čija rasa nije poznata, nekako je uspeo da se ceo zaglavi, dok su mu samo njuška i uplašene oči virile iz cevi

Nesrećni pas, nepoznate rase, nekako je uspeo da se ceo zaglavi u čeličnoj napravi dok su mu samo njuška i uplašene oči virile iz cevi.

Publika se okupila oko radnika i svi su pokušavali da oslobode jadnu životinju.

Nakon što je probijena cev sa elektronskim  kleštima, glava psa ostala je zaglavljena u sužem delu cevi. Volonteri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su pokušali da mu oslobode glavu i nisu uspevali pa su se odlučili za poslednji pokušaj.

Nežno su mu gurali glavu nadole sve dok na kraju cev nije pala sa životinje. Zbunjenog psa su pokupili spasioci i isprali krhotine i sapun sa njega, dok su posmatrači aplaudirali.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VIDEO: TRENUTAK OD KOGA STAJE SRCE: Evo kako je spaseno štene zaglavljeno u cijevi

Izvor: Cafe.ba, 15.Mar.2015

Pas, čija rasa nije poznata, nekako je uspio da se cio zaglavi, dok su mu samo njuška i uplašene oči virile iz cijevi..Nesrećni pas, nepoznate rase, nekako je uspio da se cio zaglavi u čeličnoj napravi dok su mu samo njuška i uplašene oči virile iz cijevi...Publika se okupila oko radnika i...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.