(VIDEO) RONALDO OPLEO PO SAIGRAČIMA: Da su svi kao ja, bili bismo prvi

Izvor: Kurir, 28.Feb.2016, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) RONALDO OPLEO PO SAIGRAČIMA: Da su svi kao ja, bili bismo prvi

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo je pukao posle poraza u gradskom derbiju od Atletika.

"Jorgandžije" su pobedile na "Santjago Bernabeuu" golom Antoana Grizmana u 53. minutu. Time su otpisale "kraljeve" iz borbe za titulu, jer Real sada zaostaje za Atletikom četiri boda, a za Barselonom devet, pri čemu aktuelni šampion ima i meč manje.

Ronaldo je i ranije teško podnosio neuspehe, ali nikada do sada nije ovako otvoreno govorio i optužio saigrače!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
"Da svi igraju na mom nivou, bili bismo prvi", rekao je Portugalac.

Dakle, u svlačionici u kojoj komanduje Zinedin Zidan puca po šavovima. Očigledno je da, što se atmosfere tiče, nije bolje nego u vreme dok je trener bio Rafa Benitez.

"Ne želim da kritikujem igrače koji igraju sa mnom, ali mislim da nam je potrebno više fudbalera kao što su Karim Benzema ili Marselo. Ne kažem da ostali nisu dobri igrači. Hese, Lukas, Kovačić, sve su to dobri momci", dodao je Ronaldo.

Real Madrid 0-1 Atletico Madrid - All Goals and... by FootballLiveGoals

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: Da su svi igrači Reala na mom nivou...

Izvor: B92, 28.Feb.2016

Fudbaler Real Madrid Kristijano Ronaldo našao se na udaru javnosti zbog nesmotrene izjave koju je dao posle poraza u gradskom derbiju od Atletika...Atletiko je slavio na ’Santjago Bernabeuu’ rezultatom 1:0, a Ronaldo je ponovo bio jedan od najlošijih pojedinaca na utakmici...Strelac pobedonosnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.