(VIDEO) OVO ĆE VAS ŠOKIRATI, ALI STVARNO: Tuče u ruskim rijalitijima kakve još niste videli!

Izvor: Kurir, 06.Jun.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO ĆE VAS ŠOKIRATI, ALI STVARNO: Tuče u ruskim rijalitijima kakve još niste videli!

Kada vidite šta se sve dešava u ruskim rijalitijima, bićete šokirani, ali stvarno

Ako ste zgroženi onim što se prikazuje u “Parovima”, šta ćete tek reći za neverovatne scene nasilja koje su sasvim uobičajene u ruskim rijalitijima!

Da i od goreg, postoji gore, dokazuje kompilacija tuča između muškaraca, između žena, pa fizički obračuni momaka i devojaka… sve to gledaoci ovih šou programa u Rusiji redovno mogu da vide.

Pogledajte šta se sve dešava u ruskim rijalitijima:

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MISLILI STE DA SU PAROVI DNO Onda je ovo DNO dna

Izvor: medio.rs, 06.Jun.2015

Kada vidite šta se sve dešava u ruskim rijalitijima, bićete šokirani, ali stvarno..Ako ste zgroženi onim što se prikazuje u “Parovima”, šta ćete tek reći za neverovatne scene nasilja koje su sasvim uobičajene u ruskim rijalitijima!..Da i od goreg, postoji gore, dokazuje kompilacija tuča...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.