(VIDEO) O OVOM ČOVEKU PRIČA CELA AUSTRALIJA: Jakov je u Jugoslaviji čuvao plutonijum, a danas u podrumu kuće pravi NUKLEARNI BUNKER!

Izvor: Kurir, 22.Mar.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) O OVOM ČOVEKU PRIČA CELA AUSTRALIJA: Jakov je u Jugoslaviji čuvao plutonijum, a danas u podrumu kuće pravi NUKLEARNI BUNKER!

Jakov Lončarević, koga su australijski mediji predstavili kao Jugoslovena koji se u tu zemlju doselio 1979. godine, dospeo je u žižu tamošnje javnosti kad je otkriveno da on 20 godina gradi atomsko sklonište u podrumu svoje kuće.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TONE BETONA, ČELIKA I DRVETA Jugosloven već 20 godina u Australiji gradi ATOMSKO SKLONIŠTE

Izvor: Blic, 22.Mar.2018

Jakov Lončarević, koji od 1979. godine živi u Australiji, već pune dve decenije gradi atomsko sklonište i sprema se za nuklearni rat. Tamošnji mediji ga predstavljaju kao Jugoslovena, a u "pokojnoj državi" je, kako navode čuvao zalihe plutonijuma, pa odatle verovatno njegova opsesija vojnim sukobom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.