(VIDEO) DALA JE GAS DA GA UBIJE: Auto ide punom brzinom i udara policajca!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DALA JE GAS DA GA UBIJE: Auto ide punom brzinom i udara policajca!

SAND SPRINGS - Policija je u ponedeljak objavila video, na kom se vidi kako ukradeni terenac udara policajca pri velikoj brzini! Na šokantnom zapisu vidi se SUV vozilo koje prilazi policajcu koji drži uperen pištolj. Događaj se desio na ulazu u Nortvuds akademiju likovnih umetnosti.

Policija je uhapsila Stejsi En Bansi (41), iz grada Tulsa. Ona je optužena za pokušaj ubistva policijskog službenika, vožnju pod uticajem droga, posedovanje ukradenog vozila i opiranje hapšenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Policajac Džejms Metju je imao neverovatnu sreću da preživi, a posebno jer je zadobio samo ogrebotine.

"Moje jedino objašnjenje je to da je bio pod zaštitom Boga", rekao je šef policije Send Springsa Majk Karter na konferenciji za novinare.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dramatična policijska potera za ženom završila se uz PRASAK

Izvor: Blic, 10.Nov.2015

Žena koja se autom zaletela u policijski auto kako bi ubila policajca završila je iza rešetaka. Na snimku koji je tom prilikom nastao vidi se koja je bila njena namera i on je sad jedan od glavnih dokaza protiv je...Policajac Džejms Metju Stejsi počeo je da goni Stejsi En Bansi kroz predgrađe Tulse...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.