Uskoro kreće nafta iz Smedereva

Izvor: MojAuto, 25.Jan.2010, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro kreće nafta iz Smedereva

Comiko Oil jedina je jedini zainteresovani konzorcijum za izgradnju rafinerije u Smederevu. To je zvanično saopšteno nakon otvaranja pristiglih ponuda.  Comiko Oil je ponudio 285.990.575 dinara za zakup 113 hektara zemljišta za izgradnju rafinerije nafte u Smederevu. Ovaj konzorcijum je ujedno ponudio i donaciju budžetu Grada Smedereva u iznosu od 250.000 dolara, kao i da o svom trošku izgradi objekat od 350 metara kvadratnih za potrebe dece ometene u razvoju.Ovaj konzorcijum je gradu Smederevu ponudio da finansira i prelazak svih vozila javnog saobraćaja i javnih preduzeća u tom gradu na tečni naftni gas.

Nastavak na MojAuto...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smederevo dobija rafineriju nafte

Izvor: B92, 25.Jan.2010

Beograd -- Američki konzorcijum "Komiko oil", jedini je zainteresovan za izgradnju rafinerije u Smederevu, saopšteno je pri otvaranju pristiglih ponuda... "Komiko oil" je ponudio 285.990.575 dinara za zakup 113 hektara zemljišta za izgradnju rafinerije nafte u Smederevu. Načelnica Gradske uprave...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.