Uklanjanje napuštenih vozila

Izvor: B92, 07.Apr.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklanjanje napuštenih vozila

Preduzeće "Parking servis", u saradnji sa gradskom i opštinskim komunalnim inspekcijama, organizovalo je akciju uklanjanja neregistrovanih, napuštenih i havarisanih vozila sa javnih površina u Beogradu, saopšteno je iz Gradske uprave.



Vozila koja sami vlasnici prijave na broj telefona 3035-400, "Parking servis" odneće besplatno. U suprotnom, takva vozila biće odneta po nalogu komunalne inspekcije o trošku vlasnika vozila.

Cena uklanjanja kreće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se od 5.300 dinara, zavisno od težine vozila, u čiji iznos nije uračunata mandatna kazna komunalne inspekcije.

JKP "Parking servis" apeluje na vlasnike neregistrovanih, napuštenih i havarisanih vozila da iskoriste ovu pogodnost i da na zapažen način učestvuju u akciji ulepšavanja grada, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.