Uhvaćen Cybertruck FOTO

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 11:03

"Uhvaćen" Cybertruck FOTO

Prototip Teslinog Cybertruck-a primećen je sa novim čeličnim točkovima javlja Telegraf.

Naime, ovaj sajt pokušava da "uhvati" promene na beta verziji prototipa koji tek treba da počne da se proizvodi.

Novi Tesla Cibertruck prototip primećen je u fabrici u Fremontu sa gomilom mernih uređaja koji se koriste kao deo testiranja šasije pre početka proizvodnje i po prvi put je viđen na čeličnim točkovima.

Čini se da na točku postoje pretvarači sile, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je višeosni precizni merni sistem koji hvata tri sile i momente na rotirajućem točku.

Pretvarači sile na točkovima su dizajnirani za upotrebu u razvoju i testiranju kompletne šasije i komponenti šasije različitih vozila kao što su putnički automobili, SUV, komercijalna vozila, trkački automobili i industrijska vozila.

Tokom merenja, pretvarač sile točka zamenjuje standardni točak i meri sile i momente koji deluju na dodirnu površinu gume.

Fotografije pogledajte OVDE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.