Uhapšen Novosađanin zbog paljenja automobila

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Novosađanin zbog paljenja automobila

Novosadska policija rasvetlila je paljenje automobila, 3. oktobra u Ulici Dimitrija Avramovića i uhapsila Novosađanina L.F. (20), saopštio je MUP.

Uhapšenog L.F. policija sumnjiči da je zapaljivom tečnošću polio pa zapalio "punto" jedne sugrađanke.

U saopštenju se podseća da je L. F. već bio uhapšen zbog sumnje da je, 7. oktobra, u Ulici seljačkih buna, učinio isto krivično delo, kada je zapalio "opel astru", izazivajući požar koji je oštetio još tri vozila.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, predat u nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Uhapšen novosadski piroman

Izvor: Danas, 06.Nov.2018

Novosadska policija rasvetlila je paljenje automobila, 3. oktobra u Ulici Dimitrija Avramovića i uhapsila Novosađanina L.F. (20), saopštilo je danas MUP. Članak Uhapšen novosadski piroman se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.