UŠTEDITE NOVAC: Evo kako da UVEK IMATE GORIVA u rezervoaru, a da vaš automobil vozite SVAKI DAN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 22:35

UŠTEDITE NOVAC: Evo kako da UVEK IMATE GORIVA u rezervoaru, a da vaš automobil vozite SVAKI DAN (FOTO)

Odličan izbor pogonskog goriva.

Metan je prirodan gas koji se koristi kao gorivo. To je bezbojan, bezmirisan gas koji se često koristi kao alternativa benzina ili dizela.

Automobili na metan su sve popularniji izbor vozača širom sveta. Metan je čist i ekološki prihvatljiv izvor goriva koji smanjuje emisiju štetnih gasova. Ovi automobili imaju posebne rezervoare za metan koji se koristi kao pogonsko gorivo. Pored toga, vožnja automobila na metan je ekonomična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je metan jeftiniji od benzina ili dizela. Ove karakteristike čine automobile na metan odličnim izborom za one koji žele da smanje svoj uticaj na životnu sredinu i uštede novac na gorivu.

Postoje mnogi automobili koji su fabrički prilagođeni za korišćenje metana kao goriva. Neke popularne marke koje nude automobile na metan su Fiat, Volkswagen, Mercedes-Benz i mnoge druge.

Najprodavaniji automobil na metan trenutno je Fiat 500. To je mali gradski automobil koji je vrlo popularan zbog svoje ekonomičnosti i ekološke prihvatljivosti.

Takođe, nema potrebe da brinete, pogon na metan je veoma bezbedan. Automobili koji koriste metan kao gorivo prolaze stroge sigurnosne testove i imaju posebno dizajnirane rezervoare za skladištenje gasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.