USKORO: Novi FOLKSVAGEN POLO za samo nekoliko meseci na tržištu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO: Novi FOLKSVAGEN POLO za samo nekoliko meseci na tržištu

Puno bolji od prethodnog modela.

Iako još nije službeno predstavljen, fotografi su uspeli da ulove novu, šestu generaciju "Folksvagen Polo" postavljenog na novu platformu MQB AO.

Šesta generacija "Folksvagen Polo" na tržište stiže oko jeseni, ali fotografi su već uspeli da ga uslikaju bez kamuflaže u Nemačkoj. Nova generacija "Pola" postavljena je na novu MQB AO platformu na kojoj se već vozi "Seat Ibica". Ono što se prema ovim slikama može zaključiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da su u "Folksvagenu" odlučili na evoluciju, a ne revoluciju. Novi "Polo" po dizajnu se neznatno razlikuje od svog prethodnika, gotovo kao da je reč o redizajnu a ne novoj generaciji.

 LUKSUZ I ELEGANCIJA: Ovu zver od auta vozi novoizabrani FRANCUSKI PREDSEDNIK Emanuel Makron (VIDEO)

Novi "Polo" nudi međuosovinski razmak od 2560mm, što je za 90mm više u odnosu na prethodnika. Ukupna dužina automobila trebalo bi da ostane ista, što znači da će najviše profitirati putnici na zadnjem sedištu. Najviše promena trebalo bi biti u unutrašnjosti gde se pominje 9,5-inčni ekran osetljiv na dodir, a pretpostavlja se kako će se uz doplatu nuditi i virtuelni kokpit već viđen u modelima poput Golfa, Passata i Tiguana.

IZLOŽBA LEGENDARNOG "FERARIJA": Spektakl vredan PREKO 300 MILIONA evra

Ponudu motora otvara mali 1,0-litreni trocilindarski benzinac koji se nudi u verzijama od 67 do 115 KS. Za one zahtevnije koji ne žele imati 1,0-litreni motor tu je novi 1,5-litreni TSI sa 150 KS. Vrh ponude očekivano će biti GTI verzija koja bi trebalo da razvija 200 KS iz 2,0-litrenog TSI benzinca, ali više detalja o tome biće poznato za nekoliko meseci. Čast dizelaša braniće provereni 1,6-litreni TDI. U svakom slučaju, "Folksvagen" s novim "Polom" od jeseni bi ponovo mogao biti na vrhu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.