UPRKOS KRIZI: Rusija prati trendove svetske autoindustrije  i najavljuje MOSKVIČ 6 (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 10:18

UPRKOS KRIZI: Rusija prati trendove svetske autoindustrije i najavljuje MOSKVIČ 6 (FOTO+VIDEO)

Montaža bi mogla da počne u julu ili avgustu ove godine, a u salonima dilera bi trebalo da se pojavi u septembru.

Tokom 2023. godine se inače planira montaža nekoliko hiljada primeraka, Moskvič 6 je u stvari kineski model JAC Sehol A5 Plus koji se nudi sa 1,5 litarskim benzinskim motorom sa 150 konjskih snaga. Takođe, kasnije se očekuje i električna verzija Moskvič 6e.

U vezi dimenzija, Moskvič 6 ima dužinu od 4780 mm, širinu od 1820 mm, visinu od 1492 mm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i međuosovinsko rastojanje od 2770 mm, dok je zapremina prtljažnika 540 litara.

Što se opreme tiče, Moskvič 6 će moći da ima panoramski krov, ambijentalno unutrašnje osvetljenje, digitalnu instrument tablu, kamera sistem od 360 stepeni, električna peta vrata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.