ULTIMATIVNO: Emirati sada prednjače i u proizvodnji automobila, SUV kakav do sada niste videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULTIMATIVNO: Emirati sada prednjače i u proizvodnji automobila, SUV kakav do sada niste videli

Sada i u slobodnoj prodaji.

Zarooq Sand Racer je napravljen u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i prvenstveno je zamišjlen kao koncept SUV vozilo, međutim, kreatori ovog vozila su sad odlučili da pokrenu njegovu produkciju i prodaju pa će cena ovog automobila biti pola miliona dolara.

Zarooq je dizajniran da bude ultimativno terensko vozilo koje će moći da vas preveze preko svake površine. Ispod haube se krije masivni 6.2 litarski motor koji razvija 525 konjskih snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i koji je zaista u stanju da vas preveze preko bilo kakve površine.

VOZAČI: Evo kako da ohladite auto koji je stajao na suncu za manje od 10 sekundi (VIDEO)

Automobil je konsturisan tako da bude veoma visok, a velike hrapave gume, pogon na sva 4 točka, diferencijali i međuosovinski razmak omogućavaju da ovaj automobil lagano prelazi preko velikih i rastresitih prepreka.

Iako izgleda robusno i veliko, ovo vozilo je prilično lako i teško je samo 1300 kilograma, što je prilično malo za automobil većih dimenzija. To znači da je on veoma brz po normlanim putevima i drumovima, pa će vam pružiti zabavu kakvu ste dugo priželjkivali.

KORISNO: Ovih 5 provera i sitnih popravki na vašem autu možete da uradite i sami

Za sada još uvek nema vesti da li će se ovo vozilo prodavati van Ujedinjenih Emirata, ali se mi iskreno nadamo da ćemo jednom uspeti da vidimo ovo čudovište na delu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.