UKLETI RESTORAN: Smrt redom kosi sve glavne kuvare!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKLETI RESTORAN: Smrt redom kosi sve glavne kuvare!

Kuvar Benoi Violer, čiji je restoran u Švajcarskoj proglašen za najbolji na svetu u decembru prošle godine, ubio se kako se sumnja zbog milion funti teške prevare s vinima, objavio je britanski Gardijan.

Violer (44) je tako navodno pretrpeo gubitak od 1,4 miliona funti. Pozivajući se na neimenovane izvore, švajcarski časopis Bilan piše da je Violer bio jedna od žrtvi prevare kompanije koja je prodavala retka vina, ali ih nikad ne bi isporučili.

Violer je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pronađen mrtav u svojoj kući. Švajcarska policija je tada saopštila da veruje da je Violer, čiji je restoran imao tri "Mišlenove" zvezde, izvršio samoubistvo.

Pre šest meseci umro je njegov mentor i prethodnik u restoranu Filip Rošat.

Violer je u restoranu radio od 1996. godine, a preuzeo ga je sa svojom suprugom Bridžit 2012. godine pre nego što je dobio francusko državljanstvo.

Autor: Agencija TANJUG,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.