UDOBNI, PRAKTIČNI, LEPI... Ovo su najbolji automobili za žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 11:04

UDOBNI, PRAKTIČNI, LEPI... Ovo su najbolji automobili za žene

Automobili su odavno prestali da budu luksuz, a postali potreba.

Postalo je normalno da svaka porodica ima barem jedan automobil koji im služi za kretanje po gradu, ali i za putovanja.

Ono što mnogi stručnjaci kažu jeste da svako traži automobili koji odgovara njegovoj ličnosti i životnom stilu, te se to smatra jednim od važnih faktora pri odabiru najboljeg automobila.

Upravo zbog toga, tržište automobila se prilagodilo širokoj potražnji pa danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gotovo da svako može pronaći auto za svoje potrebe. Pa tako porodice obično traže velike i prostrane, početnici gledaju da auto bude povoljan i jednostavan za vožnju, ljudi koji često putuju gledaju da je auto udoban...

Zbog toga su mnogi proizvođači automobila u svoj asotriman uvrstili i "automobile za žene" koji su obično mali, praktični, pristupačni i lepo izgledaju, a sa druge strane tu su i oni sa dosta prostora i velikim prtljažnikom.

U nastavku pogledajte modele automobila koje žene najčešće kupuju poslednjih godina i među njima ćete sigurno pronaći neki koji će odgovarati vašim potrebama.

Najbolji automobili za žene su:

Fiat 500

Fiat 500 mnogi smatraju najboljim automobilom za žene pre svega zbog toga što je mali i odličan za parkiranje. Pored toga, može se pronaći u raznim bojama.

A post shared by Fiat 500‘s Lovers 🚘 (@fiat500lovers)

Mini Cooper

Zbog svog oblika i dizajna, Mini Cooper takođe važi za sjajan "ženski" auto. Iako je malo skuplji u odnosu na druge automobili sličnih karakteristika, njegov enterijer i činjenica da je mali potrošač čine da se mnoge žene odluče baš za ovaj model.

A post shared by Mini Cooper Gang (@minicooper_gang)

Ford Fiesta

Fiesta spada u povoljnije automobile, ali odlično parira automobilima u svom rangu koji su dosta skuplji. Unutrašnjost ovog modela zna da bude veoma lepa na oko, a troškovi održavanja nisu preveliki.

A post shared by Ford fiesta (@ford_fiesta_holic)

Volkswagen Polo

Žene koje uživaju u vožnji i preferiraju jači motor često biraju baš ovaj model. Polo je čest izbor i kod muških vozača.

A post shared by 📌 𝙑𝙊𝙇𝙆𝙎𝙒𝘼𝙂𝙀𝙉 𝙋𝙊𝙇𝙊 (@volkswagen_polo_lover_)

Toyota Yaris

Yaris je savršen gradski automobil za žene koje vole da im auto izgleda lepo i da je praktičan, takođe ovaj model je mali potrošač.

A post shared by taufik feby (@taufik.feby)

Škoda Kushaq

Škoda Kushaq je kompaktni SUV prikladan za urbane žene vozače koje traže elegantno, snažno i dobro opremljeno vozilo koje je odlično za grad i duža putovanja.

A post shared by Skoda Kushaq (@skodakushaq)

Nissan X-Trail

Ovaj SUV kombinuje praktičnu i pristupačnu prirodu Qashqai-ja, ali je sve to upakovano u prelep i luksuzan enterijer.

A post shared by Nissan X-Trail Fans Indonesia (@nissanxtrailfansindonesia)

Honda Fit 

Hondin Fit model je njihov najbolji mali automobil za žene zbog svog prostranog dizajna. Ovo je najbolji mali automobil za visoke dame. Odličan motor i automatski menjače čine vožnju udobnom.

A post shared by jazzsociety (@jazzsocietyrs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.