UBISTVO VOJNIKA U SARAJEVU: SIPA preuzela istragu zbog sumnje na terorizam!

Izvor: Kurir, 19.Nov.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO VOJNIKA U SARAJEVU: SIPA preuzela istragu zbog sumnje na terorizam!

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH predalo je istragu u nadležnost Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), potvrdio je Perica Stanić, direktor SIPA.

"Za pola sata ćemo imati više informacija, a trenutno mogu samo da potvrdim da je osumnjičeni za ubistvo vojnika izvršio samoubistvo", naveo je on.

Sarajevski mediji objavili su da je SIPA preuzela istragu zbog sumnji da je reč o terorističkom napadu.

Dodaje da je sve ostalo trenutno u domenu nagađanja. Ubijeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vojnici Armin Salkić (26) i Nedeljko Radić (34) nalazili su se u kladionici, dok treći vojnik nije ranjen projektilom već od krhotina stakla.

Policijski uviđaj u kladionici u Rajlovcu u Sarajevu, u kojoj je Enes Omeragić sinoć ubio dvojicu pripadnika Oružanih snaga BiH, završen je jutros. Savet ministara BiH je za 10 sati zakazao vanrednu sednicu.

Autor: EPK,Foto: AP

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.