U Los Anđelesu debituje 60 modela

Izvor: Autoportal.rs, 08.Avg.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Los Anđelesu debituje 60 modela

Jedan od najuglednijih sajmova automobila održaće se sredinom novembra a organizatori već sada najavljuju da će tokom dana sajma debitovati preko 50 novih automobila.

Iako je još uvek rano da bi se znali sitniji detalji poznato je da će se na sajmu automobila u Los Anđelesu pojaviti gotovo 60 novih modela proizvođača iz celog sveta. Od ukupne brojke 25 noviteta će doći iz Evrope dok će "domaćih" novajlija biti oko 30.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<
"Ove godine će na sajmu debitovati produkcijski modeli ali i konceptni automobili. Biće tu svega, od luksuznih brendova, preko sportskih automobila do ekonomičnih vozila. Debitovaće SUV modeli, luksuzne limuzine i novi automobili koji imaju nizak stepen emisije štetnih gasova," stoji u saopštenju.

Od proizvođača koji će se pojaviti na sajmu tu su: Audi, Acura, BMW, Chrysler, General Motors, Hyundai, Lexus, Mazda, Mercedes, Scion, Toyota, Volvo i Volkswagen. Sajam će se održati od 21. do 30 juna u Los Anđelesu.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.