U Americi će tokom 2012. godine biti prodato oko 14 miliona automobila

Izvor: AutoBlog, 26.Dec.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Americi će tokom 2012. godine biti prodato oko 14 miliona automobila

Sudeći po predviđanjima američkih ekonomskih analitičara iz ogromnih korporacija za upravljanje finansijskim kretanjima na tržištu, kao što su Morgan Stanley, Wells Fargo i slično, Amerikance očekuje ležernija i ekonomski stabilnija sledeća godina.To se posebno odnosi na tržište automobila, koje bi prema predviđanjima automobilskih i ekonomskih eksperata trebalo dostići količinu od 14 miliona prodatih automobila. Zapravo, najpesimističkija predviđanja kažu da će se u 2012. godini u Americi prodati 13 miliona putničkih automobila, dok su najoptimističkija predviđanja dostigla broj od 14 miliona prodatih automobila. Iako se u Evropi predviđa nešto drugačiji trend, velike finansijske korporacije su uverene u to da na...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Amerikanci kupuju 14 miliona kola

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Dec.2011, 11:16

DETROIT - Stručnjaci konsultantske kompanije "Vels fargo sikjuritis" procenjuju da će se u SAD iduće godine prodati 13 miliona kola, a eksperti "Morgan stenlija" računaju na veću cifru, čak 14 miliona automobila.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.