Turing motocikli sa gumama sa MultiTread tehnologijom

Izvor: B92, 16.Maj.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turing motocikli sa gumama sa MultiTread tehnologijom

Dunlop je za vozače turing motocikala i kruzera američkog tipa razvio novi pneumatik - American Elite, koji obezbeđuje bolje prianjanje dvotočkaša u krivinama i bolju upravljivost, bez kompromisa na račun broja pređenih kilometara.

Dunlop se odlučio za korišćenje tehnologije MultiTread iz razloga što je ona bila vrlo dobro prihvaćena na području trkačkih pneumatika i pneumatika za vožnju po putu, jer je doprinela postavljanju novih standarda u izdržljivosti i performansama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Primenom slične tehnologije na gumama American Elite, kod pneumatika za turing motocikle postiže se veća izdržljivost, stabilnost, kao i veći ugao nagiba, bolje prijanjanje na mokroj podlozi, sigurnije upravljanje i veća udobnost, tvrdi Dunlop.

Novi pneumatik na raspolaganju je u devet dimenzija za prednje i trinaest dimenzija za zadnje točkove, upravo zbog toga odgovara turnim motociklima kao što su Harley Davidson, Victory i Indian. Vozači ovih dvotočkaša mogu da izaberu i dve varijante sa belim bočnim zidom u različitim dimenzijama - mogu da se odluče za pneumatik sa potpuno belim bočnim zidom ili za pneumatik koji ima samo beli pojas.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.