Tri besplatna servisa za kupce novog Opelovog vozila

Izvor: B92, 22.Jul.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri besplatna servisa za kupce novog Opelovog vozila

Svi budući vlasnici novih Opelovih automobila, koji svoje vozilo nabave u PSC Komnenović, pored garancije od sedam godina na kupljeni auto dobijaju na poklon i tri servisa gratis

Kupac je u obavezi da prilikom servisa plati samo zamenjene delove, dok je usluga servisiranja besplatna. Akcija se odnosi i na kupovinu bilo kog polovnog automobila, koji su takođe u ponudi ove kuće, a za koje inače važi garancija od pet godina.

U ovlašćenom Opelovom servisu PSC Komnenović, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji osim automobila tog nemačkog proizvođača servisira i modele drugih brendova, mogu se obaviti mehaničarske, električarske, elektroničarske, limarske kao i farbarske usluge, kao i zamena auto-stakala, a u ponudi je i sezonsko čuvanje pneumatika i servisiranje klima uređaja na vozilima.

Ponuda Opelovih automobila dostupna je na zvaničnom veb sajtu PSC Komnenović, na kome se može saznati više i o specijalnim akcijama i promocijama koje su u toku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.