Toyota Corolla je najprodavaniji svetski model u prošloj godini

Izvor: AutoBlog, 30.Jan.2020, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toyota Corolla je najprodavaniji svetski model u prošloj godini

Prema najnovijim istraživanjima, najprodavaniji automobil 2019. godine bio je model Toyota Corolla i to u kategoriji novih vozila. Corolla je prodata širom sveta u čak 1.236.380 primeraka, što je rast od 4,1 odsto u odnosu na celokupnu 2018. godinu, piše Autobild.rs Među najprodavanijih pet modela nalaze se po dva Toyotina i Hondina modela, dok je jedini “uljez” među proizvođačima iz Azija Ford F serije, terenac izrazito popularan na tržištu Severne Amerike. Toyota pored Corolle ima velike adute u modelima RAV 4 i Camry, dok je Honda napravila ozbiljan proboj sa Civicom i modelom CR-V. Što se...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Fejsbuk: Dve i po milijarde korisnika

Izvor: Danas, 30.Jan.2020

Globalni informatički gigant Fejsbuk saopštio je da je završio 2019. godinu sa 2,5 milijardi mesečnih korisnika širom sveta, što je rast od osam odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.