Torino Design predstavlja novi superautomobil sa 800ks

Izvor: Moto.rs, 29.Apr.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torino Design predstavlja novi superautomobil sa 800ks

Svet superautomobila dobija novog konkurenta sa 800ks. Dizajniran od strane Torino Design, dizajnerske kompanije osnovane 2006. godine od strane inženjera Roberto Piatti-a (bivši šef dizajna pri kompaniji Bertone), italijanski Super Sport automobil će svoju svetsku premijeru imati na izložbi Parco Valentino - Lounge & Grand Prix .

Ono što će biti prikazano na ovom događaju zakazanom od 11. do 14. juna, će biti prototip, ali se očekuje da uskoro postane proizvodni model. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Vozilo je 4.4 metara dužine, širine 2 metra i visoko je 1.2 metara, pri čemu Super Sport model poseduje linije sa jakim emocionalnim uticajem. Karoserija ima futurističke oblike a aerodinamička rafiniranost se zasniva na laganoj šasiju od ugljeničnih vlakana. Vozilo krije snažan benzinski motor sa 12 cilindara koji razvija više od 800ks. Projekat je realizovan sa ciljem izrade od minimalno trideset do maksimalno pedeset primeraka.

foto © Torino Design

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.