Tinejdžer spasao dvoje male dece

Izvor: Autoportal.rs, 02.Dec.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer spasao dvoje male dece

Roditelji često kažu da bi ako treba i život dali za svoju decu ali jedan sedamnaestogodišnj ujak je pokazao da isto oseća prema deci svoje sestre kada se bacio isped autobusa kako bi njih spasao.

Mladi student Itan Tejt napravio je pravi herojski čin kada se bacio ispred autobusa kako bi spasao dvoje male dece svoje sestre. Ovaj mladić je na svu sreću, nekim čudom, ostao nepovređen i uspeo je da spase male blizance.

Sve je >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << počelo kada je trogodišnja Rubi izašla na ulicu a za njom je krenuo njen brat blizanac Lenon. Njihov ujak je, videvši to, prvo zgradio Rubi i gurnuo je u naručje majke da bi se onda bacio napred kako bi odgurnuo dečaka i sam podneo udar automobusa.

Međutim mali Lenon je slomio nogu i zadobio povrede glave. Bilo je dosta krvi oko njega ali bi sigurno gore prošao da ga ujak nije odgurnuo. Lenon je proveo noć u bolnici gde je dobio devet šavova na glavi ali je van opasnosti.

"Odgurnuo sam Lenona da bi autobus pregazio mene a ne njega. Život bih dao za svog sestrića. Nisam oklevao, odmah sam istrčao na ulicu. Zgrabio sam ga trenutak pre nego što je autobus naleteo i udario me. Mislio sam da ću umreti ali sam znao da Lenon neće nastradati," rekao je hrabri mladić.

Celu situaciju je posmatrala majka dece, dvadesetdvogodišnja Latalia koja je opisala incident i još jednom ponovila da je njen brat pravi heroj.

"Bila sam preplašena. Zatvorila sam oči i počela da vrištim. Mislila sam da sam izgubila brata i decu. Nisam mogla da prestanem da plaćem. Jako sam srećna što se moj brat našao tu, da nije bilo njega ostala bih bez dece. Itan je pravi heroj," rekla je Latalia.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.