Tinejdžer poginuo tokom test-vožnje

Izvor: Autoportal.rs, 01.Sep.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer poginuo tokom test-vožnje

Da se sa brzim automobilima nije šaliti, i da ih mladi i neiskusni vozači ne bi trebalo voziti, ponovo se pokazalo na ovom primeru koji je na žalost imao tragične posledice.

Osamnaestogodišnji Samjuel Šepard poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Njujorku, dok je upravljao automobilom Lamborghini Gallardo. Njemu je automobil na test-vožnju dao prijatelj njegove porodice.

Pedesetogodišnji Majkla Pover je sreo nastradalog Samjuela >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << na parking ispred tržnog centra i ponudio mu da sedne i provoza njegov Gallardo iz 2010. Nakon nesreće Pover je prevežen u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život.

"Mislim da je ovo bila jedinstvena prilika za dečaka da se provoza u superautomobilu i on je to želeo da iskoristi. Nažalost vožnja se završila tragično po njega," rekao je šef lokalne policijske uprave.

Još uvek nisu poznati svi detalji oko nesreće ali je policija prilično sigurna da se automobil kretao "prevelikom brzinom" u trenutku nesreće.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.