TEŠKE REČI: Nisan će bankrotirati za 2 do 3 godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKE REČI: "Nisan će bankrotirati za 2 do 3 godine"

Ma da li je moguće?

Karlos Gon nekadašnji šef Nissana rekao je na pres konferenciji da će njegova bivša firma bankrotirati za 2 do 3 godine.

Čisto podsećanja radi, Gon se suočava sa nekoliko optužbi za finansijsku prevaru u Japanu, ali i za utaju poreza.

On je u sredu bio "gost" još jedne konferencije za medije održane u Tokiju, iako na istoj nije bio prisutan pošto je bivši japanski tužilac Nobuo Gohara preneo informacije koje mu je gospodin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gon dao.

-Karlos Gon mi je rekao da će Nissan verovatno bankrotirati za 2 do 3 godine-, rekao je Gohara odbivši da detaljnije obrazloži tvrdnju na pitanje novinara Rojtersa.

Još prošle godine se govorilo da bi hapšenje Karlosa Gona moglo da dovede do separacije Nissana i Renaulta, tako da nas očekuje interesantan rasplet događaja ove japanske automobilske kompanije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.