TERORISTIČKI NAPAD NA HRIŠĆANE U EGIPTU: 7 Kopta ubijeno, 14 ranjeno na putu za manastir! Strahuje se da broj žrtava nije konačan!

Izvor: Kurir, 02.Nov.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERORISTIČKI NAPAD NA HRIŠĆANE U EGIPTU: 7 Kopta ubijeno, 14 ranjeno na putu za manastir! Strahuje se da broj žrtava nije konačan!

Najmanje sedmoro egipatskih Kopta je ubijeno, a 14 je ranjeno u napadu islamista na autobus s koptskim hodočasnicima koji su bili na putu ka udaljenom manastiru južno od Kaira, saopštilo je danas egipatsko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijeno najmanje sedam Kopta u napadu islamista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2018

Najmanje sedmoro egipatskih Kopta je ubijeno, a 12 je ranjeno u napadu islamista na autobus s koptskim hodočasnicima koji su bili na putu ka udaljenom manastiru južno od Kaira, saopštilo je danas egipatsko ministarstvo unutrašnjih poslova. ..Portparol Koptske hrišćanske crkve Bouls Halim rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

RASTE BROJ ŽRTAVA U napadu u Egiptu poginulo 10 osoba, 13 ranjeno

Izvor: Blic, 03.Nov.2018, 00:39

Broj žrtava u napadu na autobus u kome su bili koptski hodočasnici na putu za manastir na severu Egipta povećan je na 10, dok je 13 osoba ranjeno, rekao je obavešteni izvor agenciji "Sputnjik".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.