TERENSKA VOŽNJA: Pogledajte kako se moćni BUGATI VEJRON snalazi kada nema asfalta pod točkovima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERENSKA VOŽNJA: Pogledajte kako se moćni BUGATI VEJRON snalazi kada nema asfalta pod točkovima (VIDEO)

Ludnica!

"Bugati vejron" usprkos "čironu" nije izgubio na atraktivnosti, a još manje na ceni. Ipak, neki svoje primerke ne štede.

Vožnja "vejronom" je toliko skupa da brojni vlasnici retko kada uzjašu i pođu na vožnju. Štaviše, brojni su primeri da se automobili do odredišta prevoze kamionom, a onda naprave tek nekoliko paradnih kilometara. Nimalo čudno jer je vožnja u "vejronu" vraški skupa, gotovo pa na nivou trkačkog automobila.

BUDUĆNOST >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << JE STIGLA: Audi predstavlja virtuelni retrovizor - evo kako će funkcionisati! (VIDEO)

Neki pak itekako gaze svoj automobil. Posebno težak život ima ovo WRC izdanje. Pritom ne mislimo na reli takmičenje već verziju (World Record Edition) povodom "vejronovog" osvajanja titule najbržeg automobila na svetu. Kako god, u nastavku pogledajte kako izgleda zabava na makadamu.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bugatti u terenskoj vožnji

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2018

Bugatti Veyron usprkos Chironu nije izgubio na atraktivnosti, a još manje na cijeni. Ipak, neki svoje primjerke ne štede...Vožnja Veyronom je toliko skupa da brojni vlasnici rijetko kada "uzjašu" i pođu na vožnju...Štaviše, brojni su primjeri da se automobili do odredišta prevoze kamionom, a...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.