Svečano otvoren Citroën salon u okviru auto kuće Kompresor

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 04:50

Svečano otvoren Citroën salon u okviru auto kuće Kompresor

Deseti brend u ponudi AK Kompresor

Auto kuća Kompresor, jedan od vodećih dilera i servisera automobila u Srbiji, ponosno je objavila saradnju sa renomiranim francuskim brendom automobila, Citroën. Tim povodom, otvoren je novi Citroën salon na Dorćolu, obeležavajući početak jedinstvene ponude vozila i servisa za sve ljubitelje ovog brenda. Citroën je deseti brend u ponudi AK Kompresor, a rezultati govore da je u svakom od brendova koje zastupa lider, što potvrđuje dugogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predanost i ulogu na tržištu.

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici AK Kompresor i Citroën, koji su izrazili svoje zadovoljstvo zbog ove uzbudljive saradnje.

,,Ponosni smo što je jubilarni, deseti brend u našoj ponudi upravo Citroën i čvrsto verujemo da će ovo partnerstvo biti značajno za obe strane. Potrudićemo se da, zahvaljujući našem zaokruženom sistemu i multibrend viziji, u koju smo i dalje spremni da ulažemo, predstavlimo brend na najbolji način i kupcima približimo sve prednosti Citroën vozila, poznatih po inovativnosti, francuskom šarmu i udobnosti. Sigurni smo da će se ova lokacija postati novo omiljeno mesto ljubitelja Citroën brenda, iako nekonvencionalno za dilerstvo vozila, jer retko gde u svetu možete naći dilerstvo u istoj ulici gde i Narodno pozorište, odnosno na manje od kilometra od Trga republike.“, istakao je Ivan Ristić, generalni direktor AK Kompresor.

Ponosan na saradnju sa AK Kompresor, generalni direktor Avtonova KAB Viktor Naskovski, naglasio je da su sa brendom Citroën spremni da zajednički osvajaju što više kupaca. Stoga, pored servisnog centra koji se nalazi u sklopu ovog objekta Auto kuća Kompresor će poslovati i u servisnom centru u Rakovici koji je takođe od danas ovlašćeni Citroën servis, tako da će naši postojeći, a i budući klijenti imati više opcija za servisiranje i održavanje njihovih vozila.

Auto kuća Kompresor, sa svojom bogatom istorijom poslovanja od 2006. godine, nosilac je ovlašćenih prava za prodaju i servisiranje motocikala, putničkih i lakih komercijalnih vozila, nudeći širok izbor renomiranih brendova. Sa impresivnim tržišnim učešćem od oko 10 odsto, svaki deseti novi automobil u Srbiji dolazi iz Auto kuće Kompresor. Uz rast dilerstava novih vozila, podršku rezultatima  daju sestrinske kompanije koje zaokružuju poslovni model AK Kompresor. Jedna od njih je  Autoland, salon polovnih automobila koji ove godine investira u najveći prodajni centar na tržištu. Takođe i uspešna kompanija, za najam vozila AAA-1 rent, koja je pored Sixt franšize, od ove godine i Arval partner za region Srbije, Crne Gore i BIH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svečano otvoren Citroën salon u okviru Auto-kuće Kompresor

Izvor: B92, 16.Sep.2023

Deseti brend u ponudi AK Kompresor...Auto kuća Kompresor, jedan od vodećih dilera i servisera automobila u Srbiji, ponosno je objavila saradnju sa renomiranim francuskim brendom automobila, Citroën. Tim povodom, otvoren je novi Citroën salon na Dorćolu, obeležavajući početak jedinstvene ponude...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.