Svaki dan bar jedna saobraćajna nezgoda: Broj udesa u ovom gradu u porastu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 19:44

Svaki dan bar jedna saobraćajna nezgoda: Broj udesa u ovom gradu u porastu

Neverovatni podaci.
U februaru 2024. godine na putevima na području Policijske uprave u Čačku, dogodilo se 43 saobraćajne nezgode, što je za 10 saobraćajnih nezgoda više u odnosu na isti period prethodne godine.
- U ovom periodu, kako u redovnim tako i pojačanim kontrolama saobraćaja otkriveno je ukupno 3.899 prekršaja, što je približno broju prekršaja otkrivenih u istom periodu protekle godine kada je otkriveno 3.820 prekršaja - kažu za RINU u Policijskoj upravi Čačak.
Najviše je otkriveno prekršaja nedozvoljene brzine kretanja, i to 1.562, zatim 393 prekršaja nekorišćenje sigurnosnog pojasa, 280 prekršaja nepropisnog korišćenja telefona u toku vožnje,172 prekršaja nepropisno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.