Svađa sa ženom ga skupo koštala

Izvor: Autoportal.rs, 02.Okt.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa sa ženom ga skupo koštala

Svakom se desi da uradi glupe i nepromošljene stvari u naletu besa ali treba voditi računa kada se nalazite u automobilu koji putuje 80 na sat, šta radite i kakve će to posledice imati.

Jedan muškara iz Velike Britanije se toliko iznervirao kada je ušao u raspravu sa svojom suprugom, koja je upravljala njihovim automobilom, a koji se kretao oko 80 kilometara na sat, da je sa suvozačevog mesta podigao ručku kočnicu zbog čega je auto udario u zaštitnu ogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << i završio na krovu.

Policija je došla na mesto nezgode i saznala razlog svađe bračnog para, koji je na svu sreću prošao bez povreda u ovom incidentu. Naime, razlog je rasprava oko toga da li će stati na narednoj železničkoj stanici kako bi povezili još par osoba.

Mužu se ta ideja nije dopala pa je reagovao kako je reagovao i sada ga čeka 12 meseci društveno-korisnog rada, kao i 100 rada na svom radnom mestu za koje neće biti plaćen. Takođe mora da plati i novčanu kaznu od 1 000 funti i dobio je zabranu upravljanja motornim vozilom od šest meseci.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.