Šumaher nije više u životnoj opasnosti

Izvor: AutoBlog, 07.Jan.2014, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher nije više u životnoj opasnosti

Informaciju da nekadašnji vozač Formule 1 nije više životno ugrožen potvrdila je i predstavnica porodice Osam dana nakon nesreće na skijanju, na kojoj je zadobio teške povrede glave, stanje nekadašnjeg vozača Formule 1 Mihaela Šumahera je stabilno i nije više u životnoj opasnosti! Informaciju koja se pojavila pre nekoliko dana u ponedeljak je potvrdila i menadžerka porodice Šumaher, Sabine Kan. - Šumaherovo stanje je stabilno i on više nije životno ugrožen – rekla je Kan. Legendarni Nemac je i dalje u veštački izazvanoj komi. Rezultati istrage teškog pada Mihaela Šumahera na skijanju u Francuskoj prošle nedelje biće saopšteni u sredu, saopštilo je danas francusko javno tužilaštvo. Izvor: Telegraf.rs Foto: arhiva...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Korina Šumaher traži zaštitu privatnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jan.2014

GRENOBL - Korina, supruga proslavljenog vozača "Formule jedan" Mihaela Šumahera, koji je zadobio teške povrede glave tokom skijanja u francuskim Alpima, želi da sačuva privatnost, te je od novinara zatražila da napuste kliniku u kojoj je smješten legendarni "Šumi".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.