Stiže novi C4 u potpunosti električan

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 00:05

Stiže novi C4 u potpunosti električan

Novitet...

Francuski proizvođač će krajem juna predstaviti novi C4, a ovoga puta to će biti kompaktni krosover na električni pogon.

New Citroën ë-C4 - 100% Ëlectric. World premiere 30 June. Stay connected 📆⚡️ #CitroënË_C4 #ËlectricForAll #OpenTheWay #Comfort pic.twitter.com/U2WjxUTEdq

— Citroën (@Citroen) June 9, 2020

Citroen je još ranije najavio da će njegov novi kompaktni model imati zadatak da zameni C4 Cactus, ali i klasični >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hečbek C4 koji je prestao da se porizvodi pre par godina.

Sada je ova francuska kompanija objavila da će novi četvorotočkaš imati svetsku online premiju 30. juna. Citroen je otkrio i da će ovaj automobil poneti oznaku e-C4 Electric, kao i da je reč o potpuno električnom krosoveru.

Ipak, očekuje se da kupcima pored električne kasnije bude ponuđena i verzija sa konvencionalnim motorima, koja bi se prodavala samo pod oznakom Citroen C4.

Više detalja biće poznato krajem meseca, kada budu objavljeni tehnički detalji i fotografije ovog modela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.