Stigao Kodo dizajn i za Mazdin Pikap

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 17:57

Stigao Kodo dizajn i za Mazdin Pikap

Debitovao novi BT-50 ...

Prednji deo novog pikap modela neodoljivo podseća na veoma hvaljeni dizajn Mazdinih putničkih automobila.

The new @Mazda_SA BT-50 pic.twitter.com/aIfys1Oal6

— SandsOnCars🇿🇦 (@sandsoncars) June 24, 2020

Japanski proizvođač je predstavio novu generaciju pikapa BT-50, koji je nastao u saradnji sa kompanijom Isuzu, od koje je pozajmljena mehanika.

Međutim, Mazda se veoma potrudila da novi BT-50 učini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vizuelno što privlačnijim, pa je na ovaj model primenila svoj čuveni Kodo dizajn.

Prepoznatljivi stilski detalji, poput dizajna maske hladnjaka i farova, koji su prisutni na putničkim automobilima ovog japanskog proizvođača u poslednjih desetak godina, preneti su i na novi pikap.

Još veće iznenađenje potencijalni kupci doživeće kada zavire u kabinu koja izgleda znatno luksuznije i modernije u odnosu na druge pikap modele.

Vozač i putnici uživaće u enterijeru koji ne zaostaje za Mazdinim putničkim vozilima.

Novi BT-50 pokreće 3.0-litarski dizelaš sa 190 KS (140 kW) i 450 Nm.

Podaci o performansama nisu saopšteni, ali je Mazda objavila da pikap ima vučni kapacitet od 3.500 kg, dok je maksimalna nosivost samog vozila 1.000 kg.

Vozaču su na raspolaganju i brojni savremeni sistemi asistencije: Adaptive Cruise Control, Auto Emergency Braking, Lane Keep Assist, Blind Spot Monitoring, Rear Cross Traffic Alert.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.