Šta sve možete popraviti sami

Izvor: AutoBlog, 29.Mar.2020, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sve možete popraviti sami

Kako se trenutno nalazimo u nezavidnoj situaciji i odlazak kod majstora nije idealno rešenje, evo šta sve možete popraviti i sami. Naravno da je važno da umete da zamenite određene stvari na automobilu, ali sve i da to ne umete da izvedete postoje profesionalci koji će to uraditi umesto vas, piše B92. Sada kada majstori nisu dostupni zbog vanredne situacije, određene stvari biste morali da odradite sami, a evo spiska nekoliko njih koje zapravo i možete uraditi: Možete zameniti točak Jedna od najvažnijih stvari koju vozači prvu inače i nauče, jeste menjanje guma. To zna da bude i noćna mora, pogotovo kada vam se desi noću na nepreglednom delu puta, a evo zanimljivog videa koji vam može pomoći prilikom zamene guma. Pritisak...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Šta sve možete popraviti sami

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2020

Kako se trenutno nalazimo u nezavidnoj situaciji i odlazak kod majstora nije idealno rješenje, evo šta sve možete popraviti i sami.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.