Šta nam to sprema Renault Nissan

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 15:07

Šta nam to sprema Renault Nissan

Renault i Nissan nastavljaju zajedno, a sada mogu da kažu da su konačno rešili sve probleme nakon skandala koje je izazvao Karlos Gon.

Jedna od najvećih vesti je da Renault počinje proizvodnju u Meksiku, ali i da uskoro stiže novi pikap koji će se proizvoditi u Argentini i biti pozicioniran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispod modela Alaskan.

Kako se navodi, jedno od najvažnijih tržišta za alijansu je Indija, gde će u bliskoj budućnosti biti lansirano nekoliko većih vozila baziranih na Renault osnovi.

Konačno, sve rečeno ne znači da je Evropa zanemarena. Naprotiv. Evropsko tržište će obeležiti više novih modela.

Tako će nakon dolaska novog Renaulta 5 stići i nova Nissan Micra. Ne samo da će Micra imati električni pogon, već će 80% svojih komponenti deliti sa reinkarniranom "peticom".

Naslediće Micru iz 2017. godine, koja nije dobro prošla u Evropi, čak ni nakon redizajna 2020. godine.

Mitsubishi Colt i ASX se takođe vraćaju, ali kao prepakovani Clio i Captur. Proizvodiće se u Turskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta sprema Renault Nissan

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2023

​Renault i Nissan nastavljaju zajedno, a sada mogu da kažu da su konačno riješili sve probleme nakon skandala koje je izazvao Karlos Gon.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.