Šta će nam Škoda predstaviti na sajmu automobila u Beogradu

Izvor: B92, 13.Mar.2023, 15:13

Šta će nam Škoda predstaviti na sajmu automobila u Beogradu

Najatraktivniji modeli češkog proizvođača biće izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma. Među njima će se naći neki od najpopularnijih modela brenda Škoda na našem tržištu, kao i električni automobili iz porodice Enyaq iV.

Vozila brenda Škoda su godinama unazad među najprodavanijim na našem tržištu. Tradicionalni modeli sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem neće još neko vreme otići u zaborav, bar kada je reč o ovom češkom proizvođaču.

Zato će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se, među modelima koji će biti izloženi na štandu Škode, na Beogradskom sajmu 22-27. marta, naći i dobro poznata limuzina Superb.

Sve popularniji SUV segment će imati tri izložena predstavnika. Među njima će biti sportske verzije modela Kodiaq i Karoq, ali i najmanji među njima Kamiq.

Ipak, očekuje se da će najveću pažnju privući modeli koji su nedavno imali i svetsku premijeru. Reč je o modelima Enyaq iV porodice, RS verzijama modela Enyaq i Enyaq Coupe, kao i Enyaq Coupe Sportline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Skoda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Škoda na 55. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

Izvor: AutoBlog, 14.Mar.2023, 08:31

› Predstavljanje Škoda modela u Hali 1 Beogradskog sajma na 55. Međunarodnom sajmu automobila › Konferencija za novinare biće organizovana u utorak, 21. marta u 12:45 na štandu brenda Škoda u Hali 1 › Predstavljanje najatraktivnijih električnih modela Škoda Enyaq iV porodice, ali i popularnih...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.