Srpski automobilista Miloš Pavlović na smotri Goodwood festival od Speed

Izvor: AutoBlog, 12.Jul.2018, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski automobilista Miloš Pavlović na smotri "Goodwood festival od Speed"

Automobilista Miloš Pavlović prvi je srpski automobilista koji je dobio čast da se pojavi na jednoj od najvećih svetskih automobilskih smotri "Goodwood festival od Speed". Fabrički vozač Lamborginija pojaviće se među ostalim zvezdama automobilskog sporta kao izaslanik italijanske kompanije, koja će ove godine tokom četiri dana programa, predstaviti nekoliko svojih nanovijih modela i konceptnih automobila. "Veoma sam srećan što sam dobio priliku da učestvujem na ovogodišnjem Festivalu brzine. Zahvaljujem se Lamborginiju što su mi pružili tu priliku i što ću biti jedan od vozača, koji će ih predstavljati", rekao je Pavlović. Posebna draž Miloševog prvog pojavljivanja na Gudvudu je činjenica da se smotra ove godine održava...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

12.07.2018 ::: Miloš Pavlović na Goodwood Festival of Speed!

Izvor: AutoMagazin, 12.Jul.2018

Miloš Pavlović prvi je srpski automobilista koji je dobio čast da se pojavi na jednoj od najvećih automobilskih smotri na svetu – Goodwood Festival of Speed! 

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.