Srećni taksista preživeo napad sa mosta

Izvor: Autoportal.rs, 06.Mar.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećni taksista preživeo napad sa mosta

Jedan vozač taksija iz Velike Britanije može samo ludoj sreći da zahvali što i dalje vozi svoj taksi, nakon što ga umalo nije probola drvena motka.

Od svih opasnosti koje nam prete u vožnji sigurno nikada niste razmišljali o tome koje su šanse da vam kroz vetrobransko staklo proleti drvena motka. Mohamed Banaris je britanski taksista koji je doživeo ovakvu nezgodu.

Dok je na auto-putu prevozio dve mušterije kroz njegovo vetrobransko staklo proletela je >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << drvena motka koja je bačena sa mosta iznad puta. Motka mu je promašila glavu ali ga je ozbiljno udarila u rame. Hrabri taksista je uspeo da održi kontrolu nad automobilom i bezbedno ga parkira u zaustavnu traku.

Motka je imala i nekoliko eksera ukucanih na sebi ali su svo troje putnika prošli bez ozbiljnih povreda, ako ne računamo povredu ramena taksiste. Ko je bacio motku sa mosta policija nije utvrdila ali kažu da ovo nije prvi incident ovakve vrste i da se sa mosta često bacaju razni predmeti.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.