Spajanje Peugeot Citroena i Fiat Chryslera dobra vest za Kragujevac

Izvor: AutoBlog, 17.Jan.2021, 22:03

Spajanje Peugeot Citroena i Fiat Chryslera dobra vest za Kragujevac

Spajanje kompanija Peugeot Citroen i Fiat Chrysler je veoma povoljna okolnost po kragujevačku fabriku automobila i verujem da će u preraspodeli poslova u okviru novoformirane kompanije Stellantis i ona dobiti svoju srećnu zvezdu, odnosno potpuno nov, atraktivan model, rekao je FoNetu stručnjak za automobilsku industriju Toma Savić. On je ocenio da bi izvršni direktor Stelantisa Carlos Tavares već 19. januara na onlajn konferenciji mogao, bar načelno, da se izjasni o planovima za kragujevačku fabriku. Sigurno je da su tokom pregovora o spajanju...
Pogledaj vesti o: Citroen,   Kragujevac

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

NAKON SPAJANJA DVA AUTO GIGANTA Izabrano novo rukovodstvo kompanije Stellantis

Izvor: Blic, 18.Jan.2021, 11:02

Kompanija Stellantis N.V. objavila je da, nakon spajanja grupacija Peugeot S.A. i Fiat Chrysler Automobiles N.V. 16. januara, udružena kompanija menja naziv u Stellantis, kao i da je imenovan Upravni odbor kompanije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.