Snup: Rođo, daj mi jednog Teslu; Mask odgovorio u svom stilu VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 15:01

Snup: "Rođo, daj mi jednog Teslu"; Mask odgovorio u svom stilu VIDEO

Šta radite kada vam Snup Dog traži automobil? Ako ste Ilon Mask - pretvorite to u zanimljivu internet priču.

Još 2022. godine, reper je tražio od Maska jednu besplatnu Teslu. Dve godine kasnije, šef Twittera je odgovorio na njemu svojstven način.

"Ovo je poruka za Ilona Maska. Rođo, treba mi Tesla. Jedan od vaših ljudi je došao u moju emisiju i rekao mi da će mi nabaviti jedan primerak. Još uvek čekam. Da li moram da kupim, ili ćeš mi poslati", upitao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Snup Dog.

Korisnici Twittera su saglasni da je Snup zaslužio besplatnu Teslu, pa su pitali Maska zbog čega je još uvek nije dobio.

Kao odgovor na zahtev repera, Mask je na Twitteru napisao: "Svi plaćaju punu cenu za Teslu, uključujući i mene".

Ovo nije prvi put da Mask govori sličnu stvar - ranije je čak izjavio da ni njegova majka Mej nije imala popust kada je kupovala ovaj automobil. Kada mu član porodice zatraži porodični popust, Mask je odgovarao sa "Svi smo porodica kad kupite kupite Teslu".

Naravno da Snup Dog ima dovoljno novca da sam kupi automobil, ali je verovatno samo hteo da se našali i dobije ono što mu je obećano. Zanimljivo, on već poseduje jednu Teslu iz asortimana - u pitanju je beli Tesla Model X SUV iz 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.