Sjajna skupina superautomobila

Izvor: Autoportal.rs, 07.Feb.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna skupina superautomobila

I dok većina momaka u njegovim godinama ili završava školovanje ili je zauzeta traženjem posla ovaj dvadesetšestogodišnjak iz Katara brine o svojoj kolekciji superautomobila i organizuje neverovatne automobilske skupove.

Pored repera i dece kineskih biznismena pozamašnu kolekciju superautomobila imaju i mladići iz Katara. Mohamed Al Kabasi je dvadesetšestogodišnjak koji je do sada već "stekao" dovoljno novca za sopstvenu kolekciju.

Pored toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << što brine o svojim automobilima, među kojima su Maserati "Gran Turismo S", Aston Martin "Rapide", Ferrari "599 GTB", Mercedes "SLS AMG", ovaj mladić organizuje i skupove ljudi sa sličnim interesima.

Po pitanju Mercedes modela "SLS AMG" Kabasi je imao zamerke na nedostatak snage kod nemačkog trkača i nakon što ga je prodao kako bi dobio noviju verziju. Inače broj prisutnih na pomenutomo skupu iznosi čak 458, vlasnika, ne automobila.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.